Saturday, 9 August 2014

6 KEBURUKAN SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU!!! MESTI BACA!!!!

Assalamualaikum....


Disebabkan ramai yang curious tentang shaklee, Meh ciksue cerita tentang " Keburukan " shaklee yang perlu anda tahu.. Jangan tak tahu bila ciksue gitau yang produk shaklee ni mempunyai kesan sampingan... 

Anda percaya ke idak ni???


Nak tahu ape keburukan-keburukan shaklee ni... Meh kita ushar tengok yer...

1. PRODUK LAMA

Shaklee memang product lama, sebabnya dah lebih 50 Tahun product shaklee ni ade kat pasaran...
Tengok bertapa lamanya product ni bertahan kat pasaran.. Kalau product ni TAK BAGUS boleh ker die bertahan sampai 5 dekad uolss!!!..hehehe

Selama tempoh lebih 5 dekad, syarikat shaklee telah menerajui barangan dan product kesihatan secara semulajadi yang terulung di dunia.



Diasaskan pada tahun 1956, dan SHAKLEE merupakan syarikat pertama di dunia yang memperolehi persijilan "Climate Neutral" dan mengimbangi pembebasan CO2


2. PRODUK SHAKLEE MAHAL

Ramai duk komplen yang shaklee ni mahal..... Jangan tak tahu, produk shaklee ni memang mahal....heheh.. malah mampu diguna sehingga tempoh 3-4 bulan bagi 1 produk...

Sebagai contoh :-




Cer usha set Optimum health ni.... Vitamin C misalnye..
1 Botol boleh makan sehingga 6 bulan...

Kalu kira-kira tambah tolak 1 bulan uols just spend RM15.30 jer!!! mahal ke???

Kalu harga ahli lagi la jimat uols!!!!


Lagi satu, kami distributor2 ni tak de nyer nak paksa-paksa korang beli produk unless based on korang punya bajet...








3. PRODUCT SHAKLEE SUSAH NAK BELI

Product  shaklee TIADA DI KEDAI-KEDAI RUNCIT malah Farmasi pom takde.. kerana ia product sangat ekslusif.. 

Hanya BRANCH dan AGEN SAH SAHAJA yang Jual... 
Ini bertujuan  untuk menjaga harga dan kawalan harga supaya takde yang main harga..

Selain tu, ia bertujuan supaya customer mempunyai guide atau cara pemakanan yang betul oleh pakar nutrition... punya la ekslusif kan... 

Tak tahu nak cari agen kat mane??? Boleh jer risik-risik saya...


4. PRODUK SHAKLEE ADA KESAN SAMPINGAN!!

Dalam tempoh sebulan anda dah nampak kesan sampingan nyer... Mestilah kesan positif kan..Ini adalah kesan positif yang sangat mengangumkan... tak percaya??? cer baca testimoni dibawah...

Alhamdullilah, setakat ni feedback daripada customer adalah positif....


Testimoni ESP








Testimoni SET KECANTIKAN


























Testimoni SET SENDI



























5. SHAKLEE CEPAT HABIS STOK

Antara Supplement yang higly RECOMMENDED by doctor kerana keberkesanan yang positif... 

Antara stok yang cepat habis ialah ESP, HERBALAX, CHEWABLE VITAMIN C, CARATOMAX... 

Jadi anda disarankan untuk buat simpanan stok...hehehe.. kenapa stok2 ni cepat habis?? sebab kebanyakkan customer repeat order 3-4 kali tau...

Anda rasa-rasa produk ni Bagus ke idak kalau sampai HABIS STOK kan...heheh


6. Boyfriend/ suami/ kawan-kawan jeles

Yang ni memang ramai tak puas hati... heheh.. sebab, mana tak jeles bila tengok isteri makin slim bila guna SET KURUS, 

Muka kawan-kawan makin flawless bila guna SET KECANTIKAN... heheh... mula la mereka duk risik-risik kan....



Amacam... masih was-was ker nak gunakan Produk shaklee ni!!!

Renung-renungkan dan selamat beramal...heheheh



INGIN MENDAPATKAN SUPPLEMEN YANG SESUAI UNTUK ANDA DAN KELUARGA ?

HUBUNGI SUHAINI UNTUK:-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!





SUHAINI
SHAKLEE ID : 1099316
suhainibrahim@gmail.com
013-6510540 ( CALL/SMS/WhatsApp)