Tuesday, 31 December 2013

Tahun 2014....

Assalamualaikum.....

Ya ALLAh!!! Sedar x sedar dah nak masuk tahun baru tahun 2014....waaaa.... cepatnye masa berlalu... terpiki2-pikir ciksue ape yang ciksue dah achieve sepanjang tahun 2013.... harap semua impian 2013 korang terlaksana dgn jayanya.....

Almost 2 weeks dah ciksue tak update blog ne.. bizi dgn study week nyer.... bizi dengan kawan ciksue kawen nyer... and semalam 30 hb adalah hari pertama ciksue exam, first papeeerrr.....alhamdulliah dipermudahkan.... actually ciksue nak buat entry pasai ciksue p kenduri kat penang last week... tapi next entry la ciksue bua.t yer.... n lagi satu masalah... ciksue x leh nk update new entry guna pc... ciksue pom x tau nape... so ne ciksue guna fon jer la .. huhuhu... sb rasa macm dah lama x mengarut kan...hehehe...

SOooo... Ape AZAM 2014 korang.... dah buat list...ke sambung azam taun lepas.... kalu korang nak tahu... seumur hidup ciksue... ciksue x pernah buat azam or list azam baru setiap kali tahun baru.. I don'nt know why... mungkin  ciksue just follow the flow....  tapi tapi..... sb dulu tyme  ciksue buat job training kat melaka, supervisor ciksue ade tnya ciksue....

      "die gtau sekarang dah bulan 6 dah prtenghan tahun, azam awak ade yng dah tercapai ke??? Brapa % dah capai"... ciksue blur sngat2 tyme 2... ciksue just bagitau in sha allah... dlm proses.... 

padahai.. ciksue x tau pom ape azam baru ciksue...huhuhi... tyme tu baru ciksue sedar yang ciksue ne hidup x de perancangan ke....huhuhu....

Soooo tahun 2014.... ciksue dah ade azam yang ciksue rasa ciksue patut capai... sb umur dah 24 tahun depan...jadi ciksue mesti buat perancangan....

Here my wishlist....

♥ Finish my master study before end of
     2014... in sha allah terus dapat KERJA
♥ Nak cari side income sambil belajar
♥ Praktice bawak kete sampai mahir...
      Sb lesen kan dah ade...
♥ Mesti attend kelas bakery...how matter
     What... sb tahun ne x kesampaian
♥Nak masuk kelas renang...hehehe
♥kalu x dapat beli kete...atlis can buy
     Motorcyle....
♥ BUat international pasport....
♥ ANd of course nak pergi melancong ke oversea... x kisah la mana2... kalu boleh nak p korea.....

Hehehhe.... ok x azam tahun baru  ciksue... semoga tahun  depan lebih bermakna untuk ciksue dan kawan2 yang lain... sama2 la kita berdoa semoga Impian kita akan tercapai.. AMIN!!!

TAPI kan ciksue ade lagi 1 AZAM yng lagi besar... kalu boleh ciksue nak KHAWIN hujung tahun depan...amin...hehhe... semoga jodoh ciksue kesampaian...

Selamat tahun baru ciksue ucapkan...dan semoga semuanya selamat dengan kehendakNYa...amin.

Wassalam...