Friday, 21 February 2014

Bagaimana Nak jadi Ahli SHAKLEE



Assalamualaikum...

SEMOGA MEREKA YANG MEMBACA PERKONGSIAN INI MENDAPAT MAFAATNYA..AMIN!!

Salam jumaat semua... Alhamdulliah kita masih diberikan nikmat untuk hidup di atas dunia ini.. syukur YA ALLAH.....

Hari ne, ciksue nak cerita tentang macamna nak jadi ahli Shaklee.....

Sejak ciksue guna produk shaklee ne... ramai kawan2 ciksue duk tnya soalan tentang macamna ciksue boleh join Shaklee..

Antara soalan

" Berapa modal ko join shaklee???"
" Banyak ke modal"???
" Sape yang ajak ko join Shaklee ne"

Mesti dalam fikiran korang sekarang ne, soalan yang sama berlegar2 kat kepala korang.. kalau YA..jOM baca bawah...





BAGAIMANA MENHADI AHLI SHAKLEE??


Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli :-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM 10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual

ATAU

2) Buat pembelian 1 resit sebanyak 200 point UV ( Unit Value) , iaitu bersamaan sengan Rm 650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA ( bernilai 65) dan juga CASH BONUS ( bernilai RM30+). Perjimatan hampir RM100... Best kan... Siap dapat bonus lagi....

Anda boleh hubungi CIKSUE untuk mendaftar atau gunakan SHAKLEE ID 1099316 ( SUHAINI BINTI IBRAHIM) sebagai SPONSOR...

Nak jadi ahli Shaklee adalah sangat mudah.

Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Best kan... makan sendiri jer pun dah boleh dapat bonus.... Ciksue dah dapat bonus untuk bulan ne.. Anda bila pulak???

Kalau korang nak try produk Shaklee, nak harga diskaun, tapi x nak jadi ahli..boleh jer.. pergi ke branch shaklee Beli produk atas nama SUHAINI BINTI IBRAHIM [SHAKLEE ID 109931].. korang akan dapat harga yang lebih murah....


MAINTAIN POINT DAN AHLI

Just nak share, yuran keahlian yang anda bayar tu cuma SEKALI SEUMUR HIDUP.. dah tak payah nak renew every year... boleh pakai seumur hidup tau!!!

Ramai orang duk tnya, Bila dah join Shaklee ne, kena maintain point ke???

Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah la maintain points bulanan atau minimum belian.
Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara- mara jer.. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.

Tapi kalu anda ingin mulakan business dan nak dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan..

KELBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE DENGAN GROUP CIKSUE BERBANDING GROUP LAIN??

Mesti korang fikir.. kenapa mesti register dengan ciksue kan.. ramai jer orang yang buat business ne kan... sebab nyer.. 'GROUP' ciksue ade MENTOR yang sangat hebat.. sebab kalau korang nak buat business WAJIB ade MENTOR yang hebat...


Kelebihan???

1) Boleh membeli produk shaklee pada harga ahli ( 25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/ jualan setiap bulan 5%-21%, makan sendiri pom boleh dapat bonus

3) BERPELUANG membuat business Shaklee ( online dan offline) dengan bantuan MENTOR

4) ACCES kepada SPECIAL GROUP kami (MARIA FIRDAUS'MILLIONAIRE IN SHAKLEE [MFMS]) untuk testimonial dan maklumat terperincil mengenai produk2 Shaklee.

5) Mereka yang register dengan ciksue, ciksue akan masukkan mereka dalam sebuah secret group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didehkan dengan rahsia-rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Disni juga, anda akan membaca testimoni RAHSIA KEJAYAAN orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat, ape yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika kita hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya, dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda yanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas, Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah...

Sebab itulah Ciksue rasakan, senang buat business online ne dengan bantuan MENTOR yang dah expert dan lama dalam perniagaan ni.





SELAMAT DATANG 

Ciksue nak ucapkan Selamat Datang kepada anda yang bakal menjadi ahli group ni dan yang sudah mendaftar dalam group ini.


HEALTHIER, WEALTHIER and HAPPIER WITH SHAKLEE!!






Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah pengalaman sebenar Maria menjalankan business online SHAKLEE
sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seoranng Engineer. Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan.


Terima kasih kerana sudi membaca :)

DOWLOAD E-BOOK PERCUMA DI :- 




INGIN MENDAPATKAN SUPPLEMEN YANG SESUAI UNTUK ANDA DAN KELUARGA ?
INGIN MENJANA PENDAPATAN 4-5 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH?
HUBUNGI SUHAINI UNTUK:-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!





SUHAINI
SHAKLEE ID : 1099316
suhainibrahim@gmail.com

013-6510540 ( CALL/SMS/WhatsApp)