Tuesday, 11 February 2014

-- VITA-LEA-- Multivitamin Pertama di dunia


Assalamualaikum......

Setelah 2 minggu menghilangkan diri...kini ciksue kembali lagi... untuk entry kali ini, ciksue nak bercerita tentang produk shaklee yang ciksue dah consume hampir satu bulan dan ciksue dah rasa sendiri perubahan nyer... produk yang ciksue maksudkan ialah tak lain tak bukan iaitu VITA-LEA IRON FORMULA...

MY OWN TESTIMONI

Ciksue try makan Vita-lea sebab ciksue ne ade masalah darah rendah... kalu macam kita duduk lama2.. then bila bangun rasa macam gelap2 nak pitam.. mesti korang pernah rasa macam 2 kan,,, tapi sejah makan ne.. alhamdulliah, ciksue dah tak rasa macam ne dah pitam... badan pun dah lebih bertenaga... kalau dulu bila tyme bangun tido jer mesti malas and rasa penat.. but sekarang dah bertenaga.. ciksue memang rasa lain la... anda bila lagi nak TRY????


Kalau korang nak tahu... vita lea ne merupakan multivitamin yang pertama dicipta di dunia...SERIOUSLLY!!! yup..  ini serius...mula-mula ciksue pun tak percaya jugak.. but... ini betul2 kenyataan... kalau x percaya korang baca ne....




Meh ciksue stoli moli tentang kewujudan multivitamin ne....


  1. Vita-lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia.
  2. Asaalmya dikenali "vitalize-Mineral" dan disingkatkan kepada "Vita-min", dan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.
  3. Peningktan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair ( 90tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-lea.
  4. Kenapa di panggil multivitmin??????? Kerana setiap tablet mengndungi 30 NUTRISI HARIAN LENGKAP diekstrak daripada SAYURAN dan BUAH, 12 VITAMIN dan 7 MINERAL penting.
  5. Ia merupakan multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia
  6. Vita-Lea telah terpilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.


ANTARA MANFAAT VITA-LEA IALAH....
  • Penambahan Tenaga segera- pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian
  • PELENGKAP NUTRISI- kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amlan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran(vegeterian) dan anaemia.
  • KEUPAYAAN SISTEM PRODUKTIF- Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar
  • METABOLISMA- Sangat membantu dalam stimulasi metabolism dan melambatkan prosess penuaan
  • MELINDUNGI ORGAN- Melindungi fungsi buah pinggang , jantung dan hati

SIAPA YANG PERLU AMBIL VITA-LEA NI????


1. Mereka-mereka yang kurang selera makan
2. Mereka-mereka yang ada ANEMIA( kurang darah)
3. Mereka yang mempunyai tekanan darah rendah
4. Mereka yang kurang berat badan
5. Lemah daya ingatan
6. Mereka yang sering letih dan lesu...


VITA-LEA ada termasuk dalam kebanyakkan set yang dicadangkan seperti;-


1) SET KESIHATAN OPTIMUM
2) SET KESUBURAN
3) SET IBU HAMIL
4) SET BERSALIN
5) SET MENYUSU


Jadi jangan tunggu lagi.. sekiranya anda-anda mempunyai masalah berikut, JOM dapatkan multi -vitamin ini dengan harga yang lebih murah berbanding harga biasa.. Dan LUAR BIASANYA... pada bulan FEBRUARY ini, Shaklee adakan promosi bagi VITA-LEA... Harga yang jauh lebih Murah dari harga biasa...

PROMOSI FEBRUARI 2014!!!!
VITALEA BUY 6 FREE 1!!!
BELI SEBOTOL PUN DAPAT HARGA PROMOSI!!

(TAWARAN SAH SEHINGGA 28 FEB 2014 SAHAJA)




Promosi Beli 6 percuma 1... harga lebih murah dari harga biasa....Dah la biasanya memang ada HARGA DISKAUN ISTIMEWA, sekarang ni ada HARGA PROMOSI pulak!

JIMAT SEHINGGA RMXX SETIAP BOTOL


Hubungi saya dengan segera

Jangan lepaskan peluang ini

Thanks for reading ;)


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga ?
ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi SUHAINI untuk:-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!




SUHAINI
SHAKLEE ID : 1099316
suhainibrahim@gmail.com
013-6510540 ( CALL/SMS/WhatsApp)