Wednesday, 19 February 2014

SET KECANTIKAN KULIT GEBU MENAWAN




Assalamualaikum



SEMOGA MEREKA YANG MEMBACA PERKONGSIAN INI MENDAPAT MANFAATNYA.. AMIN!!!


Ciksue tahu.. semua antara kita inginkan kulit yang cantik, yang gebu, yang putih dan yang flawless... entry sebelum ini ciksue ade kongsikan vitamin2 yang kulit kita perlukan.. KLIK SINI... Kali ni.. ciksue nak ceritakan gabungan vitamin shaklee yang mampu mereliasasikan impian anda... In Sha Allah.... set kecantikan kulit ne juga dikenali sebagai SET D... 

Jom PM ciksue laju untuk dapatkan set kecantikan Shaklee ini, dalam masa 2 minggu kita dah boleh rasa perubahan struktur kulit. Lagi-lagi yang berjerawat, kulit kusam, mana yang bride to be meh pm ciksue for special price.. nanti ciksue share testimoni yaa!!!

FULL KECANTIKAN KULIT- RM???

VITA C tahan 3 bulan
VITA E tahan 4 bulan
B COMP tahan 4 bulan
ESP tahan 3-4 bulan

SET BAJET- RM??
VITAMIN E/ ESP tahan 4 bulan

Sebab tu ramai yang nak beli set skin care ne sebab tahan sehingga 4 bulan... cuma vit c jer 3 bulan.. yang lain memang 4 bulan.. sehari makan sebiji dah cukup!.. jangan terlebih2... ikut cara pengambilan yang ciksue dah sarankan... hehehe... nak TIPS kenalah pm... ciksue akan kasi harga terbaik dan macam2 yang korang boleh buat dengan vit e dan vit c serta ESP... best bangat!!


Kepada yang nak tahu kepentingan setiap vitamin dalam set ini boleh baca di bawah ne... supaya korang tahu setiap kepentingan vitamin yang korang makan.. ni jangan main telan her... tapi tak tahu sumbangan vit 2 kat tubuh kita... sooo.. sebab tu la ciksue akan aturkan pemakanan vitamin anda supaya lebih berkesan dan teratur...

Kulit anda anda akan makin cerah dan berset gituuuuu.... try this set.. In Sha Allah dalam masa 2 bulan pun dah boleh rasa kesan lagi2 amik ESP.. Kesan nyer memang AWESOME!







FUNGSI-FUNGSI VITAMIN DALAM SET KECANTIKAN SHAKLEE



A. VITAMIN E




  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungu kulit dari sinar ultra -ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakan sel
  • Anti penuaan
  • Anti-oksidan yang hebat
  • Memperbaiki parut
B. VITAMIN C




  • Membentuk kolagen
  • Mencantikkan kulit
  • Membentuk kulit wajah yang anjal, kelihatan muda dan berseri
  • Mencerahkan kulit


C. B-COMPLEX

  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan anti-penuaan
  • Mengubati jerawat
  • Menaikan seri muka
  • Melegakan stress


Apa yang best nyer.. selain daripada kecantikan kulit.. vitamin ne juga meningkatan tenaga kepada diri kita.. vitamin2 ne juga memnerikan kesihatan yang optimum kepada kita contohnya B-COMPLEX dapat menggalakan kesihatan jantung, pembuatan sel-sel darah dan mencegah kelesuan.. X guna CANTIK tapi x BERTENAGA kan????


Untuk kesan yang lagi best.. boleh tambah ESP dimana membantu penyerapan vitamin dengan lebih cepat berbanding tanpa pengambilan.. nak tahu khasiat ESP boleh klik Keistimewaan ESP.


Sekarang ciksue nak kongsikan TESTIMONI2 yang mengamalkan SET D ni!!!!!












Amacam!!!! Tergugat tak nak jadi macam mereka2 di atas.. kalau korang kurang bajet.. ciksue akan cadangkan set bajet kat korang.. jangan risau jangan penen2... PM CIKSUE... ciksue akan membantu anda...jangan malu2 yer....

Terima kasih kerana sudi membaca :)


INGIN MENDAPATKAN SUPPLEMEN YANG SESUAI UNTUK ANDA DAN KELUARGA ?
INGIN MENJANA PENDAPATAN 4-5 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH?
HUBUNGI SUHAINI UNTUK:-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!



SUHAINI
SHAKLEE ID : 1099316
suhainibrahim@gmail.com

013-6510540 ( CALL/SMS/WhatsApp)