Tuesday, 18 February 2014

Sorry Boss saya terpaksa berhenti kerja!!!!!

Asasalamualaikum....

SEMOGA MEREKA YANG MEMBACA PENGKONGSIAN INI MENDAPAT MANFAATNYA AMIN...


Apa khabar anda2 semua.. semoga sihat-sihat semunya... tajuk entry macam menggerunkan kan... heheheh.. jangan risau.. ciksue tak kerja lagi... ciksue kan masih student.. sooo.. memang tak berhenti kerja lagi la.... tapi kisah nak ciksue cerita tentang entry kali ne mengenai seorang wanita, isteri, ibu yang terpksa berhneti kerja disebabkan beliau ingin membesarkan anaknya sendiri disamping ingin membantu suaminya....

...



Untuk pengetahuan korang, kisah sepasang suami isteri ne juga lah yang mendorong ciksue untuk melibatkan diri dalam dunia perniagaan... dari kisah yang ciksue baca telah memberi ciksue satu motivasi baru dalam hidup ciksue untuk berubah menjadi seorang yang lebih berani hidup LUAR BIASA... ciksue x nak simpan ilmu yang ciksue dapat  ne.. ciksue nak kongsi kepada anda semua.. kerna ciksue yakin anda semua boleh menjadi lebih hebat dari anda sekarang... ciksue akan kongsikan e-book Sorry Saya Terpaksa Berhenti Kerja kepada anda semua secara percuma... ya PERCUMA!!!.. Ciksue nak semua yang baca kisah ne akan terbuka jiwa untuk berubah menjadi yang lebih baik.....

"PECAT" Boss Anda!

Cukuplah anda diperhambakan oleh sistem makan gaji yang memaksa anda dikelilingi hutang tanpa noktah.

Hayati kisah dan pengalaman sebenar sepasang suami isteri, graduan terbaik universiti luar negara yang berhenti makan gaji dan membina empayar perniagaan mereka pada usia muda. Segala langkah jatuh bangun didedahkan khas untuk anda.


Dapatkan EBOOK “SORRY BOS!!! SAYA TERPAKSA BERHENTI KERJA”secara PERCUMA!

Sila layari :




Sebuah EBOOK PERNIAGAAN yang  dikongsikan secara santai dalam bentuk penceritaan. Dipenuhi dengan kisah-kisah motivasi dan pengajaran. Ia menceritakan tentang kisah jatuh bangun seorang ‘engineer wanita’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan menjalankan bisnes secara sampingan. Kini beliau bergelar usahawanita muda.

Beliau yang kini telah berjaya mengubah kehidupannya dari hidup biasa-biasa kepada HIDUP LUAR BIASA. Kesudiannya berkongsi pengalaman dan tips perniagaan, serta panduan memilih jenis perniagaan yang sesuai untuk anda semua. Ia diberikan secara PERCUMA kerana penulis EBOOK ini mahu lebih ramai yang berjaya. BERJAYA DI DUNIA DAN DI AKHIRAT.


Di belakang beliau, ada seorang suami yang sentiasa menyokong dan memberi semangat kepadanya, semata mata untuk melihat cita cita isterinya untuk berhenti kerja dan menjadi Working At Home Mum (W.A.H.M) tercapai.
Bukan mudah untuk berjaya!!! Kejayaan usahawanita ini pasti menjadi inspirasi kepada lebih ramai orang lain untuk turut berjaya. Berjaya di dunia dan di akhirat.
Apa yang lebih menarik, Ebook ini ditulis berdasarkan perspektif Islam bagaimana untuk memulakankan sesuatu perniagaan. Saya pasti, Ebook ini pasti memberi inspirasi kepada anda untuk lebih berjaya satu hari nanti.

Ini mungkin soalan-soalan yang sering mengganggu fikiran anda sejak akhir-akhir ini...

Anda Ingin Berniaga? Tetapi Tidak Tahu Caranya. Tak Tahu Nak Buat Bisnes Apa? Tiada Siapa Yang Mahu Membimbing Anda? JanganRisau.

Sekiranya anda mahu tahu cara mudah untuk berjaya dalam perniagaan, bacalah ebook ini. Mudah mudahan, akan ada seorang dua di kalangan pembaca ebook ini menjadi seorang jutawan suatu hari nanti. Dan semoga orang itu adalah ANDA!!!

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada anda semua......

Terima kasih kerana sudi membaca :)



INGIN MENDAPATKAN SUPPLEMEN YANG SESUAI UNTUK ANDA DAN KELUARGA ?
INGIN MENJANA PENDAPATAN 4-5 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH?
HUBUNGI SUHAINI UNTUK:-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!




 SUHAINI
SHAKLEE ID : 1099316
suhainibrahim@gmail.com
013-6510540 ( CALL/SMS/WhatsApp)