Saturday, 30 November 2013

My SunSet..




Assalamualaikum........


Dah lama dah rasa tak tengok sunset... serius rindu nak tengok sunset... dulu ade satu my faveret tempat.. buleh dikatakan hari-hari pergi sana sb nak tngok sunset... tempat ne jugak ciksue rasa tenang dan buleh releaskan stress.. hbis kelas jer mesti kitorang akan pergi lepak kat sana... even x buat buat ape2 kat sana.. kami kan ushar orang2 di sekeliling....tengok ape diorang buat......

Tempat tue dah mcm jadi port kami dah....hahahha.....dpat tengok burung2 terbang.. and the best part is, bila dpat tengok bot2 kecik akan berlumba2 untuk sampai ke pulau seberang.. petang2 jer.. laut 2 agak busy, sb sume orang nak balik umah kan....


Dapat tengok ikan2 n ketam2 bermain2 kat persisir ombak...n kami akan berceloteh... tapi kebiasaanya kami akan senyap jer sambil perhati sekeliling... serius,,, scene yang sangat menarik dan lawa... first time pergi sana Si Dia yang bawak... n ciksue terus jatuh cinta kat tempat 2.....hahahhah.....


Kat situ juga kami akan tengok fligth yang baru boarding, kapal yang nak ke Labuan, and ramai foreingner and photographer akan set up all their equipment.. n of kos la..untuk shoot sunset..... hehehe..ciksue x de la dslr nak amik gambar... cukupla phone ciksu yang x seberapa....hahahahh..

 The rest is the story........




Ini lah tempat nyer... Water front kOta KiNABALU..... bila la dapat p sana lagi....



Bot dah ready nak amik penumpang p pulau seberang.....



Yang ne kapal nak p LABUAN......





Matahari dah nak start terbenam.......




















Ini la si Dia 2.....hehehheeheh





Matahari dah nampak bulat cantik... dah nak masuk... Subhanullah....



Matahari dah selamat tengelam......




Tertanya-tanya masih kah ada masa dan ruang untuk ciksue pergi sana lagi.... serius biar la masa yang menentukan... harap2 dapat pergi kesana dengan siDia....hehehe...


Wassalam......