Wednesday, 8 January 2014

Alhamdullilah.....

Assalamualaikum.....
Alhamdullilah....syukur ke hadrat ilahi... ciksue rasa sangat syukur kepada ALlah sb prposal ciksue is accepted... mesti korang fikir... proposal ape la pulak ciksue ne kan... hehehe.. kan entry 2 hari lepas ciksue ade bagitahu yang ciksue ade kena present proposal untuk tajuk thesis master ciksue... n YES!!! It was accepted....lega sngat2...  sb ciksue dah bersengkang mata berhari2 untuk ciapkan proposal 2...
Tyme present 2 hnya ALlah yang tahu bertapa berdebar nyer ciksue... n today I got the result.. and It PAss.... Alhamdullilah. .... tapi x de la totally great ciksue punya proposal 2...mesti la kena buat correction untuk improvement...hahha... kalau x kena buat correction 2 kira mmg hebat la kan..baik x yah buat research dah...hahha..bak kata kawan ciksue mcm 2 la...
N skarang kena la buat correction for the next step... ehheehe.. nak tau x ape tajuk thesis ciksue...hehheh... x yah la dulu..tKut nanti kena tukar tajuk plak...hehe.... yang penting case study kat MABUL ISLAND... semoga ALlah permudahkan urusan ciksue.... amin...
Wassalam...