Sunday, 12 January 2014

END SEM 1


Assalamualaikum......


ALHAMDULLILAH... cepat2 ucap alhamdullilah.. korang dah ucap belum hari ini...alhamdullilah sebab kita masih dipanjangkan umur, alhamdulliah sebab kita masih diberikan rezeki hari ini, alhamdulliah sebab semua benda yang kita buat berjaya harini... alhamdullila, syukur ke atas hadrat MU ya Allah...

Dann.... hari ni jugak merupakan hari terkahir ciksue exam... last paperrrrrrrr.... baru jer jam 5.30 petang tadi ciksue tamat exam... alhamdulliah... semoga jawapan yang ciksue berikan diterima oleh pensyarah2 kesayangan ciksue tu... hah.. x menyempat2 nyempat kan ciksue ne.. habis exam terus nak update blog.... of course la.. selagi ade kelapangan kan.. kalau boleh semua menda ciksue nak update kat blog ne.. tapi takut korang menyampah pulak...hehehehe...


SOOO... ape perasan ciksue... semestinya sangat bahagia dan gumbira.. sebab SEM 1 dah tamat... korang x rasa cepat ker masa berlalu.. ciksue rasa, baru jer buat entry tentang pendaftran ciksue... ne dah tamat dah... cepat sungguh masa berlalu kan... lenguh tangan menulis essay tadi pom x hilang lagi ne...hhehe.. so, lepas ne boleh ciksue balik kampung... mana kg ciksue... mesti la KELANTAN DARUL NAIM.. tanah tumpah darahku... cewah...

Jadi, sepanjang cuti sem yang pendek ne..lebih kurang 3 minggu jak... huhuhu... ciksue akan fokuskan tentang business shaklee ciksue yang baru nak menapak kaki 2..heheh... semoga dipermudahkan...
ok lah.. cukup la kan... sebab ciksue just nak bagitau yang ciksue dah habis sem 1....


Wasalam.....